produse pardoseli industriale.
 
 

 
Pardoseli sintetice
INDUSTRIALE SI DECORATIVE
Generalitati
Medii industriale
Depozite si hale
Spitale, clinici, sali de operatii, laboratoare
Sali, terenuri de sport
Sector auto
Supermarket-uri,
spatii comerciale, magazine
Cladiri publice, private, birouri
Scari, terase, acoperisuri
 

 
Protectii
ANTICOROSIVE
La otel si beton
A recipientiilor metalici si beton armat
Statii de epurare, statii de decantare, silozuri, rezervoare
 

 
RECIPIENTI
STOCARE LICHIDE ALIMENTARE
Industria berii
Industria vinului
 
 
pardoseli rasina.
PARDOSELI RASINA

Din rasini sintetice pentru activitati industriale, comerciale, sociale
 
 
O pardoseala industriala deteriorata incomodeaza desfasurarea proceselor tehnologice, produce cheltuieli suplimentare, demotiveaza lucratorii, poate fi un adevarat izvor de pericole, atat pentru om, pentru utilaje, cat si pentru întreaga afacere.
 
Proiectele dumneavoastra referitoare la reabilitarea pardoselilor pot fi oricât de complexe, va puteti baza linistit pe noi. Avem experienta, tehnologii dintre cele mai eficiente, solutii care pot fi aplicate fara afectarea desfasurarii proceselor tehnologice.
 
Avem tehnica moderna, specialisti cu înalta calificare. Predam lucrarile, totdeauna, la termen. Iata garantiile de profesionalism pe care le oferim clientilor nostri. Firma noastra ofera variante multiple de pardoseli rasina si vopsitorii pentru situatii particulare. Informati-va despre sistemele noastre informandu-ne despre problemele dumneavoastra. Faceti primul pas catre o rezolvare care se potriveste pretentiilor dumneavoastra.
 
Intreprinderile industriale sunt in toate bransele de edivitate sisteme complexe,care cuprind elemente variate. Pentru functionarea intregului este important ca toate componentele sa se integreze perfect unul in celalalt. In acest context o importanta deosebita revine pardoselilor.
 
Ele indeplinesc functiuni total diferite chiar daca la prima vedere aceste functiuni sunt doar cele atribuite unor pardoseli. Desi pare normal sa consideram pardoseala ca ceva de la sine inteles, in realitate nu este chiar atat de simplu. O pardoseala industriala indeplineste de exemplu, urmatoarele functiuni adiacente: serveste ca si cale de transport. Pe pardoseala sunt fixate masinile necesare. In spatiile deschise se depoziteaza marfurile. In acelasi timp pardoseala este expusa la numeroase solicitari care constau in presiuni mecanice, chimice si termice. In anumite domenii pardoseala trebuie sa prezinte calitati suplimentare, de exemplu rugozitate sau conductibilitate.
 
 
pardoseala industriala. pardoseli epoxidice.
 
 
Pardoselile industriale nu sunt doar pardoseli ci o parte componenta importanta a infrastructurii industriale. Astfel pardoseala necesita aceeasi atentie ca si celelalte mijioace de productie. Pentru ca pardoselile industriale sa poata indeplini multiple cerinte pentru o perioada indelungata, ele trebuie adaptate. In aceasta privinta sunt solicitati specialistii nostrii, care pentru fiecare caz particular pot recomanda sistemul de protectie optim. Sistemele de imbracaminti indeplinesc toate cerintele din punct de vedere tehnic. Gama larga de variante disponibile pare adesea derutanta. Un specialist insa, sta la dispozitia clientului de la proiectare pana la instalarea pardoselii.
 
pardoseli.
 
Specialistul nostru va ofera consultanta in toate domeniile indiferent daca este vorba de reparatia unei pardoseli vechi sau de protectia unor pardoseli noi. Pentru dvs. factorul cel mai important este de a primi un sistem care se potriveste perfect cu utilizarea planificata.
 
Aceasta brosura va ofera o privire de ansamblu asupra celor mai importante sisteme. Specialistii nostri va vor recomanda la fata locului solutia optima pentru cerintele Dumneavoastra.
 
 
De ce o pardoseala sintetica?
 
Necesitati
● durata mare de viata
● executie rapida cu intreruperi minime ale fluxului tehnologic
● executarea lucrarilor sub exploatare (etapizat)
● suprafete rezistente la uzura, posibilitatea mentinerii unei igiene perfecte cu costuri minime, curatire rapida si usoara
● in concordanta cu ultimele cerinte in domeniul reglementarilor UE privind igiena in industria alimentara
● continua, fara rosturi, fara pori, de la un perete la altul, cu scafe rotunjite care realizeaza legatura cu finisajul vertical al peretilor
● asigura prin culoare efect estetic si imbunatatirea conditiilor de munca
 
Solicitari
● trafic pietonal
● trafic carosat, carucioare, transpaleti, stivuitoare cu roti de plastic, cauciuc
● mediu de exploatare uscat sau umed cu igienizari frecvente
● posibile socuri termice si mecanice
 
Avantaje
● igienice, perfect lavabile, antipraf, elastice, flexibile, rezistente la raze ultraviolete
● suprafetele se acopera cu un strat continuu fara rosturi si fara pori
● rezistente la socuri, circulabile si carosabile
● rezistente chimic la acizi, baze, saruri, grasimi, uleiuri si carburanti
● rezistenta foarte buna la abraziune
● rezistente la socuri termice sau solicitari termice continue
● variante multiple ale stratului vazut: lucios, mat, lucios antialunecare, antiderapant, antistatic
● posibilitatea de materializare in culori diferite pe pardoseala a spatiilor de circulatie, depozitare sau a altor marcaje
● culori pastel deosebite, 4 culori standard sau la cerere orice culoare din gama RAL
● posibilitatea de materializare in culori diferite pe pardoseala a spatiilor de circulatie, depozitare sau a altor marcaje
 
 
 
 
Home | Despre noi | Produse | Servicii | Contact
 
@2012 Marca inregistrata eBusiness by: