Pardoseli sintetice
INDUSTRIALE SI DECORATIVE
Generalitati
Medii industriale
Depozite si hale
Spitale, clinici, sali de operatii, laboratoare
Sali, terenuri de sport
Sector auto
Supermarket-uri,
spatii comerciale, magazine
Cladiri publice, private, birouri
Scari, terase, acoperisuri
 

 
Protectii
ANTICOROSIVE
La otel si beton
A recipientiilor metalici si beton armat
Statii de epurare, statii de decantare, silozuri, rezervoare
 

 
RECIPIENTI
STOCARE LICHIDE ALIMENTARE
Industria berii
Industria vinului
 
PARDOSELI
Din rasini sintetice pentru activitati industriale, comerciale, sociale

Domenii de utilizare
medii industriale
 
 
Industria Alimentara
 
Daca aveti nevoie de o imbracaminte inodora si netoxica in industria alimentara DURA SOL are solutii si tot suportul necesar punerii in opera oricarui tip de pardoseala.
Conform normativelor europene privind industria alimentara , peretii si tavanele din spatiile de depozitare si productie trebuie sa fie protejate cu rasini sintetice, continue, fara rosturi, fara pori, legate intim cu imbracamintea pardoselii.

Pardoseli cu utilizari speciale in industria alimentara
 
 
 
 
 
Industria Chimica
 
 
 
 
 
 
 
Industria Constructii de masini
 
Intretinerea substraturilor de beton este foarte importanta in cladirile de uz industrial. Zonele in care sunt produse materiale pot fi inchise din cauza atacului chimic asupra podelelor.
Timpul atribuit reparatiilor are ca rezultat stagnarea productiei si deci pierderi foarte mari pentru fabrica.
Sistemele de pardoseli ofera solutii impotriva coroziunii intalnita in foarte multe domenii de activitate, de la turbine pana la fabrici de medicamente. Sistemele de pardoseli sintetice protejeaza impotriva atacului acizilor, alcalinelor si chimicalelor de toate tipurile. Sunt specializate si in rezolvarea problemelor aparute din cauza variatiilor repetate de temperatura, curatirii cu aburi, problemelor de abraziune si rezistenta a suprafetelor si a pardoselilor supuse traficului greu.
 
 
 
 
 
Industria Bauturilor
 
Cu greu gasesti ceva mai important pentru o fabrica de vin decat un sol bun afara si o pardoseala buna inauntru. Unde strugurii sunt spalati si presati, la linia de imbuteliere in pivnite, la ambalare si expediere si chiar in birouri si magazinele de desfacere, pardoseala este supusa unor solicitari enorme: incarcari mecanice lichide agresive si tensiuni termice.

Peste noapte fara intarzierile sau stoparea productiei care intervin de obicei in repararea sau renovarea pardoselilor. Rasinile sintetice au timpi de intarire suficent de scurt ,sunt apoi capabile sa preia toate incarcarile specificate fie ele mecanice sau chimice, chiar si iarna la temperaturi de panala -10°C.
Rasinile reactive sunt rezistente la acizii din fructe, alcaloizi, saruri, grasimi si uleiuri. Suprafata continua(fara rosturi) este de asemenea fara pori si poate fi realizata asemeni unui tub pentru a capta lichidele. Este astfel foarte usor de curatat si se mentine igienica de- a lungul timpului. Fara urma de praf sau nisip, crapaturi, spatii in care germenii si bacteriile s-ar putea instala. Un aspect foarte important in industria de bauturi unde singurul instalat trebuie sa fiti dumneavoastra.
 
 
 
 
0 varietate de sisteme antiderapante va stau la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta oriunde puneti piciorul pe o pardoseala sintetica. Si rezistenta mare la uzura asigura lipsa gaurilor sau denivelarilor de care v-ati putea impiedica intr-o buna zi iar daca scopul in care este folosita incaperea se schimba, neconcordanta intre culori sau grosime a pardoselii se rezolva usor printr-o alta aplicare de material.
0 varietate de fulgi colorati sau amestecuri de quartz color(nisip) permite unei pardoseli sintetice sa va indeplineasca dorintele cu privire la aproape orice design. Fie verde, albastra sau galbena cu un aspect de granit sau cu logo-ul companiei dum neavoastra incorporat in pardoseala aproape orice e posibill .

Pardoseli cu utilizari speciale in industria alimentara
 
 
 
 
Home | Despre noi | Produse | Servicii | Contact
 
@2012 Marca inregistrata eBusiness by: