Pardoseli sintetice
INDUSTRIALE SI DECORATIVE
Generalitati
Medii industriale
Depozite si hale
Spitale, clinici, sali de operatii, laboratoare
Sali, terenuri de sport
Sector auto
Supermarket-uri,
spatii comerciale, magazine
Cladiri publice, private, birouri
Scari, terase, acoperisuri
 

 
Protectii
ANTICOROSIVE
La otel si beton
A recipientiilor metalici si beton armat
Statii de epurare, statii de decantare, silozuri, rezervoare
 

 
RECIPIENTI
STOCARE LICHIDE ALIMENTARE
Industria berii
Industria vinului
 
PARDOSELI
Din rasini sintetice pentru activitati industriale, comerciale, sociale

Domenii de utilizare
service auto, garaje si parcari
 
 
Rutina zilnica in industria automobilelor:surubelnite de strangere,ungere, montari, vopsiri, sudari. Miroase a gazolina, uleiuri, vopseli si garnituri de ferodo arse.
Motoarele, masinariile si sculele guverneaza aici. Si toate astea trebuie puse pe o fundatie ferma. Pardoselile cu calitatile necesare conduc la sistemele de imbracaminti sintetice.
Pentru producatorii de automobile, producatorii de accesorii, atelierele de reparatii auto, salile de expozitie si , atatat pentru cladirile noi cat si pentru renovari: pardoselile sintetice sunt solutia perfecta.

Robuste si usor de ingrijit, sunt ideale si pentru parcari si garaje, dar si pentru depozite si birouri, oriunde e nevoie de o pardoseala sigura si curata.
Durabile si usor de intretinut, mediile acide precum uleiurile de motor sau carburantii, grasimile sau lesia nu au nici o sansa in fata pardoselilor sintetice. Toate pot fi indepartate de pe suprafata fara pori cu usurinta si in profunzime iar la intalnirea pardoselii cu peretele, se poate realiza o plinta, pardoseala devenind un bazin de captare a lichidelor.
 
 
 
 
Traficului constant al masinilor si carucioarelor, caderea masinariilor grele sau a uneltelor care pot deteriora pardoseala nu afecteaza in nici un fel pardoselile sintetice. Sunt rezistente la uzura, abraziune si presiuni pana la 100N/mm2 si altele. lar sistemele antiderapante maresc gradul de siguranta datorita materialelor granulare imprastiate pe suprafata si integrate in rasina.

Pardoselile pot fi realizate in culorile companiei dumneavoastra sau pentru a va satisface gusturile,cu aspect de granit sau cu chipsuri colorate
 
 
 
 
Home | Despre noi | Produse | Servicii | Contact
 
@2012 Marca inregistrata eBusiness by: