Pardoseli sintetice
INDUSTRIALE SI DECORATIVE
Generalitati
Medii industriale
Depozite si hale
Spitale, clinici, sali de operatii, laboratoare
Sali, terenuri de sport
Sector auto
Supermarket-uri,
spatii comerciale, magazine
Cladiri publice, private, birouri
Scari, terase, acoperisuri
 

 
Protectii
ANTICOROSIVE
La otel si beton
A recipientiilor metalici si beton armat
Statii de epurare, statii de decantare, silozuri, rezervoare
 

 
RECIPIENTI
STOCARE LICHIDE ALIMENTARE
Industria berii
Industria vinului
 
 
PROTECTII

Anticorosive
 
 
Cerintele si problemele dumneavoastra dicteaza raspunsul nostru. Dupa evaluarea informatiilor in legatura cu problemele zonei de protejat sau renovat, va vom recomanda cele mai bune sisteme pentru a alege in concordanta cu nevoile si bugetul dumneavoastra.
 
Vasta noastra oferta de produse pentru solicitari chimice, mecanice si termice usoare sau foarte grele se se aplica usor, realizanduse imbracaminti continue, fara rosturi si asigura o protectie indelungata impotriva unei game largi de atacuri chimice.
Formeaza o bariera continua impotriva coroziunii si sunt aderente la otel carbon,aliaje si suprafete de beton. Rasinile sintetice,combinate cu solzi, tesaturi de fibra de sticla sau impaslitura si o intreaga gama deproduse bazate pe polimeri optimizeaza rezistenta la atacul chimicalelor si reduce permeabilitatea protectiilor.
 
 
 
 
Formulele si sistemele specialepot fi create sa acopere si crapaturile in beton, sa reziste abraziunii si solicitarilor mecanice si termice. Vopsitoriile si invelisurile se intaresc repede, scurtand timpul de punere in opera, sunt usor de intretinut si ofera o durabilitate mare, reducand astfel costurile de intretinere.
 
Socitatea noastra are toata experienta necesara in aplicarea pentru toate domeniile de activitate a unor protectii anticorosive la metal si beton acolo unde produsele chimice utilizate si protectia mediului o cer pentru suprafete interioare si exterioare.
 
`
 
 
 
Home | Despre noi | Produse | Servicii | Contact
 
@2012 Marca inregistrata eBusiness by: