Vopsitorii
ANTIMUCEGAI
Sisteme de vopsitorii fungicide
 

 
Tencuieli
ANTIIGRASIE
La pereti din zidarie
Lucrari
 

 
Hidroizolatii
SI REABILITARI
Membrane bituminoase
Sisteme de hidroizolatii elastomerice
 
VOPSITORII

Antimucegai
 
Referitor la executarea protectiilor anticorozive si antimicrobiene la pereti si tavane
 
Conform normativelor europene privind industria alimentara, peretii si tavanele din spatiile de depozitare si productie trebuie sa fie protejati cu rasini sintetice, continue, fara rosturi, fara pori, legate intim cu imbracamintea pardoselii .
 
Pentru vopsitorii la pereti si tavane se pot folosii doua tipuri de produse
 
● Rasini sintetice care nu permit cresterea mucegaiului, datorita lipsei porilor, care sant usor lavabile, inclusiv cu jet de apa la presiune mare, lucioase sau mate.
● Rasini sintetice care au in compozitia lor substante antimucegai si antimicrobieneactive mai multi ani
(10 ani) care inhiba dezvoltarea mucegaiului si microbilor datorita substantelor active din compozitie.
 
Vopselele cu o puternica actiune fungicida sunt realizate din rasini epoxidice bicomponente, nepoluante, diluabile cu apa. Acestea au o mare putere de acoperire si sunt permeabile la vapori de apa.
 
 
 
 
Rezistenta la abraziune în mediu umed este o conditie esentiala pentru asigurarea unei curatiri impecabile, curatire ce se poate face chiar si cu ajutorul aparatelor cu jet de apa sub presiune.
O chestiune foarte importanta, pentru a mentine cat mai mult efectul antimucegai, este pregatirea suprafetei pe care se va aplica ulterior vopseaua antimucegai.
Vopsitoriile pot fi aplicate si pe suprafete vechi de faianta, cu aceasta ocazie fiind tratate si vopsite si rosturile dintre placile de faianta care reprezinta un mediu propice pentru dezvoltari si infectii microbiene.
 
Pregatirea suprafetei presupune indepartarea tuturor focarelor de infectie posibile - vopsitorii vechi, parti neaderente - prin periere, frezare sau sablare, urmata de o spalare energica cu apa pentru a îndeparta toti sporii eventual ramaai. Dupa ce suprafata este astfel curatata si eventual reparata, se aplica vopseaua cu pensula sau rola.
 
Aceste vopsitorii sunt indicate cu precadere pentru
 
● industria alimentara (abatoare, fabrici de bere, vin, sucuri, ape minerale, lapte, etc.)
● industria farmaceutica
● industria chimica
● spitale, clinici, sali de operatii, etc.
 
 
 
 
Home | Despre noi | Produse | Servicii | Contact
 
@2012 Marca inregistrata eBusiness by: